Landgangen Nord Informasion

I fortsettelsen av en rekke flotte boliger ved bryggekanten kommer bygg Q. Her, i det syd/vest-vendte, skrånende terrenget ligger alt til rette for flotte sol- og utsiktsforhold.

Behagelig tilbaketrukket i kontakt med vannet
Bygg Q er løftet litt opp fra bryggekanten, lett tilbaketrukket, men ikke mer enn at man kan føle solgangsbrisen og se båtene tøffe ut og inn av havna. Utomhusarealet er spennende og variert med rennende vann og lune møteplasser. Dette gir ro i sjelen og god livskvalitet.

Bli kjent med detaljene
Klikk deg rundt i boligvelgeren og få opp detaljer om planløsning, ledige leiligheter, utsikt og solforhold samt plassering av de enkelte leilighetene i byggene.

Fremdeles mange valgmuligheter
I bygg N er det mange ulike leilighetsløsninger med ett, to eller tre soverom. Store vindusflater og brede dører ut til de store terrassene gir en flott opplevelse av lys, plass og luft. Fasadene blir lyse og lette med pussede fasader og glass i terrasserekkverkene. Leilighetene leveres med gjennomtenkt og god standard. Uteområdet er bilfritt med parkeringsanlegg under byggene og heis opp til alle plan. Bebyggelsen er delt opp av stier, smug og små grønne plasser som skaper en egen atmosfære. Området har også vannspeil, fossefall og vannrenner mellom byggene.

Leilighetene ligger i tøffelavstand til både bryggekant, badestrand, nærbutikk, båtplass og havnekafèen. Innflytting er planlagt til 4. kvartal 2018/1. kvartal 2019.