Når passer det å komme på visning?

Visningssenteret på Nordre Jarlsberg Brygge holder åpent onsdager og fredager kl 10 – 16. Her kan du se modellen av hele prosjektet, både det som er bygget og det som kommer i fremtiden. Vi tar deg også med inn i vår visningsleilighet, slik at du kan oppleve boligdrømmen på kroppen.

Ta kontakt med en av våre meglere

Stadig flere finner lykken i å bo ved vannet her på Nordre Jarlsberg Brygge. Ikke så rart, for prisene er lavere, lufta er renere og skjærgården begynner rett utenfor stuevinduene.

Drømmer du om å flytte så snart som mulig, kan vi tilby noen få innflytningsklare leiligheter. Kan du vente litt, har vi flere leiligheter klare for innflytting tidlig i 2020.

 

Bli bedre kjent med leilighetene her

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

I våre regelmessige nyhetsbrev holder vi deg oppdatert om alt som skjer på brygga, og du blir blant de første som får de siste nyhetene.

*Eposten din vil kun bli brukt til nyhetsbrev via e-post. E-postadressen som benyttes er den du har oppgitt. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og vil slettes når abonnementet sies opp. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding på at den ikke er aktiv.