Ikke bare regner vi med sol denne dagen, ikke bare er vinteren på vei ut fjorden, det er også meldt om knallforhold i visningsleiligheten, og eventyret i Sandebukta bare fortsetter.

Flytt nærmere vannet

Å bo ved sjøen er en helt spesiell opplevelse, ulikt alt annet. På Nordre Jarlsberg Brygge kaller vi det å bo med litt feriefølelse hele året. Her får du vestvendt leilighet, solrik terrasse med sjøutsikt, – alt det du kan drømme om, men ikke virkeliggjøre i byen. Her kan du morgenbade, kveldsbade, ta en båttur, en padletur – eller bare slikke kveldssol på terrassen.

Prøvebo en leilighet på visningssøndagen
Nå kan du oppleve Nordre Jarlsberg Brygge fra innsiden. Vi tar deg med opp i vår visningsleilighet slik at du kan sjekke lysforhold, utsikt og standard med egne øyne. Vi er sikre på at du bil bli positivt overrasket.

Ledige leiligheter for innflytting i år – eller neste år
Hvis du vil møte våren på Brygga allerede i år, skal du se nærmere på våre innflytningsklare leiligheter i Bygg N. Velger du Landgangen, kan du regne med å flytte inn i løpet av året. Og har du bedre tid, begynner vi snart å bygge for innflytting i 2020.

Møt oss på visningskontoret
Kontoret er det første du ser når du nærmer deg Brygga. Her kan du se modellen av hele prosjektet, her har vi prospekter for de ulike byggetrinnene, og herfra går visningsturen rundt bryggekanten.
Vi er på plass fra kl 11.00. Har du spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt. Og ønsker du en privat visning utenfor vanlig tid, så ordner vi det også.

Christel Hetty Tlf 982 81 056 christel.hetty@em1.no
Geir Arild Andreassen Tlf 415 08 380 geir.andreassen@em1.no
Kent Salte  Tlf 907 81 789  kent.salte@em1.no

Visningssenteret i Fjordveien 20. Ordinære åpningstider er ons. og fre. kl. 10-16