Snu bygget
Snu bygget
Leilighet
BRA
Rom
Pris
Ledige leiligheter
Leil. nr Bygg Etg Rom BRA P-Rom Terrasse / Balkong Takterrasse Pris
Pliktig kjøp av 1 stk. P-plass for kr. 210 000,- kommer i tillegg til oppgitte priser
N31 N 8 3 95,2 kvm 90,5 kvm 35,4 kvm 7 580 000

Bygg N

Hvert år flytter noen hundre mennesker til Nordre Jarlsberg Brygge. Mange kommer fra nærliggende boligområder i Sande. Mange kommer fra Drammen. Og ikke så rent få flytter fra Oslo, Asker og Bærum for å virkeliggjøre drømmen om en høyere livskvalitet, nær sjøen, nærmere elementene, nærmere alt det som er uoppnåelig i en urban hverdag.

På Nordre Jarlsberg Brygge finner de friheten. I en leilighet bare noen meter fra bryggekanten, bare noen lette skritt fra badestranden, bare et øyekast fra båtplassen. Her kan de morgenbade, kveldsbade, rusle i strandkanten, ta en båttur, en padletur – eller bare slikke kveldssol på terrassen. Ikke bare i feriene, ikke bare i helgene. Nei, hver dag, når som helst. Det er derfor folk på Nordre Jarlsberg Brygge snakker om å bo med litt feriefølelse hele året.

Derfor avstår de gjerne fra yrende restaurant- og natteliv. Derfor lever de godt med litt lengre reisevei til jobb. Derfor savner de heller ikke travle bygater, dieseleksos, dundrende trikker eller hylende sirener. De nyter heller utsikten til sjøen og den helt spesielle stillheten som bare brytes nå og da av et seil som slår i sommervinden eller en beskjedent summende båtmotor ute i havna. Lyden bærer som kjent langt ved sjøen. Kanskje hører de til og med bølgeslagene mot brygga helt inn på soverommet hvis vindretningen er riktig.

Nyhetsbrev

  Vil du vite mer?

Registrer deg og vi holder deg oppdatert på boligene på Nordre Jarlsberg Brygge.

 

*E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og vil slettes når abonnementet sies opp.