Alento er også valgt som entreprenør for bygging av bygg R. De skriver følgende om seg selv:

“Alento AS er en handlekraftig bygg entreprenør, hvor kundefokus, entreprenørskap og tillit står sentralt. Vi påtar oss de fleste oppdrag og har hatt prosjekter innen alt fra tilbygg til boligblokker og næringsbygg. Markedsområdet er primært på Østlandet. Vi anser kunnskap og kompetanse som vårt viktigste verktøy.

Alento AS ble opprettet 1.oktober 2013 og har hatt en bratt og målrettet vekstkurve siden da. Det er nå 24 ansatte i bedriften, og det er stadig nye prosjekter på gang.

Av referanser kan vi nevne Meny Kongsberg, RFD gjenvinningsstasjoner på Lyngås i Lier og i Røyken, Vettre Torg trinn I, Aass Bryggeri-nytt bryggerihus, Storcash Buskerud. Prosjekter som er i sluttfasen og som overleveres i disse dager er Solbergbanen Park og Rybergssvingen  som begge er leilighetsprosjekt på tilsammen 74 leiligheter. Vi leverer samtlige leiligheter med 0 feil!

2014: 52 mill. – 2015: 154 mill. – 2016: forventet ca. 270 mill. Det som er mest gledelig er at resultatene følger omsetningen.

Vi ønsker å gjøre hverandre gode gjennom tett samarbeid med kunder og leverandører. Det skal være gøy å samarbeide med Alento. Sammen skaper vi resultater, og vi er stolte av det vi gjør og vet at vi alltid kan bli bedre.”

Byggearbeidene er i gang.