Vil du se boligen på Nordre Jarlsberg Brygge? Da finner vi en visningstid som passer deg.Denne dagen er meglerne på plass for å vise deg det du vil se og svare på det du lurer på.

På Nordre Jarlsberg Brygge i Sande bygges det moderne og åpne leiligheter, rett ved vannet. Det er et variert utvalg, men alle har flotte uteplasser. Vil du komme og se, så setter vi opp en visningstid som passer deg. Du kan enten kontakte meglerne direkte eller legge igjen kontaktinformasjon i skjemaet under. Da vil Kent, Christel eller Ole kontakte deg. 

Meld deg på visning her

Se de ledige leilighetene

Vi har flere fantastiske leiligheter klare for innflytting, og på visning vil du kunne få se de ledige leilighetene slik at du kan oppleve hvordan det vil være å flytte hit. Her kan du få følelsen av hvordan det vil være å våkne til frisk sjøluft og se hvordan det er å leve med sjøen rett ved, i tillegg til å se utsikten fra balkongene. Kanskje dette blir din nye utsikt?

Her kan du se de ledige leilighetene 

Bryggeparken er vårt nyeste salgstrinn og bygges helt i front på bryggen. Det betyr at det ikke vil komme noen ny bebyggelse foran og du får fantastisk utsikt mot vannet. Meglerne kan gi deg all informasjon om dette byggetrinnet. 

Utsikt fra balkong til båthavna.

 

Vi har også et visningssenteret på brygga åpent hver torsdag mellom klokken 11 og 17. 

 

Len deg tilbake

Vi har hatt fokus på at beboerne på Nordre Jarlsberg Brygge skal kunne senke skuldrene. Her skal man ha litt feriefølelse hele året. Følelsen kan komme av utsikten, nærheten til sjø eller det å ha båten på brygga. Det er heller ikke langt til flotte naturopplevelser, blant annet Vestskogen, som er et populært og fantastisk område.  

Utviklingen av Nordre Jarlsberg har kommet langt, men vi er ikke ferdig. Og vi gleder oss til fortsettelsen og til å ta i mot flere beboere. 
Du kan lese mer om utviklingen av området her.