Vi ønsker deg velkommen til visning på Nordre Jarlsberg Brygge i Sande. Her bygges det moderne og åpne leiligheter, rett ved vannet. Det er et variert utvalg, men alle har flotte uteplasser.
Om du kontakter oss på telefonen, mail eller i skjemaet under, så finner Christel, Kent eller Ole tid og dato til en privat visning for deg. 

Meld deg på visning her

Det er også et visningssenteret på brygga, som er åpent hver torsdag mellom klokken 11 og 17. Her kan du bare komme innom. 

Se de ledige leilighetene

Vi har nettopp lansert Bryggeparken, vårt nyeste byggetrinn som vil ligge helt ytterst på brygga. Her vil det ikke komme noen andre bygg foran. Meglerne vil gi deg all informasjon om dem, om det er disse boligene du er interessert i. 

I tillegg har vi flere fantastiske leiligheter klare for innflytting. På visning vil du få se dem, slik at du kan oppleve hvordan det vil være å flytte hit. 

Her kan du få følelsen av hvordan det vil være å våkne til frisk sjøluft og se hvordan det er å leve med sjøen rett ved, i tillegg til å se utsikten fra balkongene. Kanskje dette blir din nye utsikt?

Utsikt fra balkong til båthavna.

 

Len deg tilbake

Vi har hatt fokus på at beboerne på Nordre Jarlsberg Brygge skal kunne senke skuldrene. Her skal man ha litt feriefølelse hele året. Følelsen kan komme av utsikten, nærheten til sjø eller det å ha båten på brygga. Det er heller ikke langt til flotte naturopplevelser, blant annet Vestskogen, som er et populært og fantastisk område.  

Utviklingen av Nordre Jarlsberg har kommet langt, men vi er ikke ferdig. Og vi gleder oss til fortsettelsen og til å ta i mot flere beboere. 
Du kan lese mer om utviklingen av området her.