Vi ønsker velkommen til visningsdag 30. januar fra klokken 11. Her vil du kunne se våre innflytningsklare leiligheter og få informasjon om vårt nyeste byggetrinn helt i front av brygga- Bryggeparken

Denne dagen er meglerne på plass for å vise deg det du vil se og svare på det du lurer på.

På grunn av korona, må vi ha visse restriksjoner. Du må derfor melde deg på i skjemaet under. Dette for at vi skal kunne fordele de besøkende og holde oss innenfor reglene myndighetene har satt. Vi ønsker derfor at du legger igjen både epost og telefonnummer, så kontakter vi deg for et tidspunkt som passer.

Meld deg på visning her

Se de ledige leilighetene

Vi har flere fantastiske leiligheter klare for innflytting, og vi åpner dørene til alle disse leilighetene 30. januar. Kom inn og se utformingen av rommene, få følelsen av hvordan det vil være å våkne til frisk sjøluft, stå på verandaen og nyt utsikten. Kanskje dette blir din nye utsikt?

Her kan du se de ledige leilighetene 

Bryggeparken, som er vårt nyeste salgstrinn. Vil bygges helt i front på bryggen. Det betyr at det ikke vil komme noen ny bebyggelse foran og du får fantastisk utsikt mot vannet. På visningsdagen vil du få informasjon om dette trinnet. 

Utsikt fra balkong til båthavna.

Passer det ikke den 30. januar?

Du kan fortsatt skrive deg på i skjemaet under, slik at vi kan avtale en annen dag som passer. Ellers har du muligheten til å stikke innom vårt visningssenter.

Visningssenteret på brygga er åpent hver torsdag mellom klokken 11 og 17. 

Meld deg på visning her

Er det andre ting du lurer på, så finner du vår kontaktinformasjon her.

Len deg tilbake

Vi har hatt fokus på at beboerne på Nordre Jarlsberg Brygge skal kunne senke skuldrene. Her skal man ha litt feriefølelse hele året. Følelsen kan komme av utsikten, nærheten til sjø eller det å ha båten på brygga. Det er heller ikke langt til flotte naturopplevelser. 

Utviklingen av Nordre Jarlsberg har kommet langt, men vi er ikke ferdig. 
Dette kan du lese mer om her.

Vi gleder oss til å ta i mot enda flere beboere.