I fortsettelsen av rekken med boliger ved bryggekanten, kommer Landgangen Nord. Her har vi bygget 26 leiligheter i ulike størrelser. Disse ble innflytningsklare i januar 2021.

 

Meld din interesse

    *E-postadressen lagres i en egen database. Den deles ikke med andre og slettes når abonnementet sies opp.

 

Leilighetene er i ulike størrelser, fra snaue 63 kvadratmeter til 124 kvadratmeter. Prisene varierer

4 790 000 kroner til 8 690 000 kroner. Med andre ord, det finnes en leilighet som passer som passer akkurat deg i dette bygget. 

 

SE DE LEDIGE LEILIGHETENE HER

 

Velg din stil

 

Alle boligene er lyse og innbydende, med glatte vegger og parkettgulv i eik. Våtrom er flislagt og med varme. Kjøkkeninnredningene er moderne og åpen, med laminerte benkeplater. Hvitevarer er på plass. På terrassene er rekkverkene i stål og glass.

TA KONTAKT MED MEGLERE HER

Du får likevel sette ditt eget preg på boligene fra første stund. Du kan selv velge innredning på kjøkken, garderobe og bad innenfor leverandørens alternativer. Du kan velge mellom tre ulike parketter, det samme med flisene på badet. Så får du selvfølgelig velge farge på veggene.

Selve boligområdet er bilfritt. Men ved inngangen til området kjører man ned i garasjekjelleren. Herfra er det både heis og trapp opp til området. Man må kjøpe garasjeplassen når man kjøper leilighet her. 

 

Liten eller stor?

 

Leiligheter skal passe folks behov, enten det er stort eller lite. Mange soverom eller ett. 

Den minste ledige leiligheten i Landgangen Nord er en toroms på 63 kvadratmeter. Tilhørende terrasse er på 44 kvadratmeter. Leiligheten har en åpen kjøkkenløsning mot stuen og et romslig soverom. Denne leiligheten kan du se HER.

Den største leiligheten i bygget er på 124 kvadratmeter. Her er det to bad og tre soverom, ikke minst er det god plass til både sofa og spisestue. Klikk HER for å se denne leiligheten.

 

Ta toget til jobb

 

Nordre Jarlsberg Brygge ligger rett ved Sandebukta. Uteområdet er spennende og variert med rennende vann og lune møteplasser. Det er gangavstand til bryggekanten, badestranden, båten og butikken. 

En annen fordel er at det er lett å komme seg rundt herfra. Bussen går rett ved Nordre Jarlsberg Brygge. Det er 18 minutter til Drammen med bil. 45 minutter til Torp, 49 minutter til Oslo.