Alle de 54 leilighetene i Landgangen har fantastisk utsikt mot Sandebukta, hvor småbåter, badeengler og måker deler vannets gleder. Bygget er vestvendt og gir fantastiske utsiktsforhold og maksimale solforhold. 

KONTAKT MEGLERE HER

Det er bare tre ledige leiligheter igjen i Landgangen, også kalt bygg R. De er utformet etter moderne prinsipper og legger til rette for et enkelt dagligliv. Effektive planløsninger, god lagringsplass og åpen kjøkkenløsning for å nevne noe. 

De tre ledige: 

 

R19

Denne toppleiligheten har en takterrasse som er helt fantastisk.

Her har du plass til både lounge, spiseplass og jaccuzzi (for dem som liker det). Takterrassen har hele 123 kvadratmeter og med sjøutsikt så langt øyet kan se. 

Leiligheten er en fireromsleilighet på nesten 170 kvadratmeter. Prisen er 11 990 000 kroner. 

Her er det blant annet tre soverom og omkledningsrom. 

LES MER OM LEILIGHETEN HER

 

 

 

R52

 

Det kan nesten føles som om du bor på toppen av verden, om du velger denne leiligheten. Fordi takterrassen strekker seg fra en side av bygget til en 

annen, så får du full oversikt over hele Sandebukta. Og sola kan nytes med både morgenkaffen og kveldskosen. 

Leiligheten er på 142 kvadratmeter og koster 10 590 000 kroner. Her er det blant annet to bad, hvor det ene har direkte tilknytning til det ene av tre soverom. 

LES MER OM LEILIGHETEN HER  

  

R 40

Dette er den minste av de fem ledige leilighetene i Landgangen på Nordre Jarlsberg Brygge. 

Her er det bod, bad, to soverom, stue og kjøkken fordelt på 83 kvadratmeter. 

Balkongen har selvfølgelig sjøutsikt.

LES MER OM LEILIGHETEN HER

 

Binder sammen to torg

 

Landgangen er plassert rett ved siden av en bred trapp. Denne trappen skaper et bindeledd mellom torget nede på bryggen og et øvre torg, som kan være fine møteplasser for beboere. Trappen brer seg ut som en vifte ned mot vannet og vil utgjøre et slående arkitektonisk element. 

En lang trapp i betong, med lys i midten.

Fasadene til Landgangen henvender seg mot sol og utsikt, og bringer sjøen «inn i leiligheten». Store balkonger og takterrasser gjør det enkelt å sitte ute og nyte de gode sommerdagene. Her får man kontakt med omgivelsene inne så vel som ute. 

Bygget er kun noen skritt fra vannet. Du kan morgenbade, kveldsbade, rusle i strandkanten, ta en båttur, en padletur eller nyte kveldssol på terrassen når som helst.