Nordre Jarlsberg Brygge er på mange måter et paradoks. På restene av et industrieventyr, som etter hvert utviklet seg i motsatt retning, bestemte noen seg for å bygge en by. Ja, det er faktisk det som er planen – å bygge en by langs vannet i Sandebukta. En liten by i vannkanten. Når vi er ferdige skal det bo minst 2500 mennesker her ute. Og de som skal bo her er folk som først og fremst er opptatt av livskvalitet.

For det er ikke det samme hvor du bor. Bostedet er – eller blir – en del av din identitet. Folk fra landet flytter til storbyen og blir mer innbitte urbanister enn mange som har levd i byen hele sitt liv. Folk fra byen kjøper seg et småbruk og blir bønder over natten. Folk flytter fra, og de flytter til. Alltid med en god grunn, eller en vakker drøm.

På Nordre Jarlsberg Brygge skal folk finne friheten. I en leilighet bare noen meter fra bryggekanten, bare noen lette skritt fra badestranden, bare et øyekast fra båtplassen. Her skal de morgenbade, kveldsbade, rusle i strandkanten, ta en båttur, en padletur – eller bare slikke kveldssol på terrassen. Ikke bare i feriene, ikke bare i helgene. Nei, hver dag, når som helst.

Det er disse kvalitetene som skiller Nordre Jarlsberg Brygge fra alle andre steder du kan velge å bo. Det er derfor vi sier at her kan du bo med litt feriefølelse hele året.