Slik blir det på Nordre Jarlsberg Brygge

I Sande i Vestfold ligger Nordre Jarlsberg Brygge. Idyllisk plassert rett ved sjøen i Sandebukta. Her skal det bygges tilsammen 1200 boliger i høy kvalitet, og vi skal skape et levende område med mange gode naboer.

Tenk å bo i en splitter ny leilighet med sjøen rett i nærheten og store vinduer med utsikt! Det får du her. Alle boligene som blir bygget vil få store vindusflater slik at lyset får god plass til å slippe inn i rommene. Boligene er moderne, stilrene og alle får terrasser de kan nyte utsikten fra. Og vi tør faktisk si at du får solen hele dagen og kvelden på sommerstid.

Byggene på bryggen bygges slik at de ligger vestvendt. Derfor er det sol helt fra du våkner til klokken 23 om kvelden på sommerstid. Det betyr at du kan nyte alle soldagene fra egen terrasse, med vannet rett ved.

Det er derfor vi sier at på Nordre Jarlsberg bor du med litt feriefølelse hele året.

Se kart over området i bunnen av siden. Du kan også se bildegalleri lenger ned.

Det er parkeringsplass i kjeller og heis opp til etasjene. Derfor kan du gå tørrskodd inn i egen leilighet. I garasjekjelleren vil det også være boder, så du kan gjemme rotet.

Vil du ta en titt på våre boliger, så kan du klikke her.

Meld din interesse

    *E-postadressen lagres i en egen database. Den deles ikke med andre og slettes når abonnementet sies opp.

 

Et sted å trives med flere fasiliteter

Det skal være godt å komme hjem når du har vært borte. På Nordre Jarlsberg skal trivsel stå høyt. Derfor er uteområdene utformet slik at det er hyggelig å vandre rundt på området. Her kan du oppleve å rusle igjennom trange, koselige smug med rennende vann og hyggelig beplantning. Det er flere benker strategisk plassert og naturlige møteplasser hvor naboer kan møtes og slå av en prat. Du kan spasere bort til et av lekeområdene som befinner seg på begge sider av bryggen. Er det varmt i været, så kan du ta turen på ned til stranden, ja for vi har faktisk vår egen strand, nydelig beliggende sørøst for bryggen.

På Nordre Jarlsberg Brygge har vi vår egen butikk. Kiwi ligger til venstre med en gang du svinger inn til området. Med andre ord er det ingen krise om det er noe du har glemt å handle inn, for det er kun en kort gåtur bort. Når sant skal sies har vi også egen elektrikerbedrift på området, og frisørsalong.

Det legges til rette for et serveringssted som vi håper vil være et trivelig og sosialt møtested. Det vil bli plassert på området som blir kalt Bryggeparken. Denne delen av prosjektet vil bestå av boliger som ligger helt i front på bryggen, uten skjerming for utsikten.

Bryggeparken, som får kanskje den beste utsikten av alle, kan du lese mer om her.

Nordre Jarlsberg Brygge utvikles til å bli et levende og unikt område hvor det er godt å bo. Sentralt nok for den som vil bo i nærheten av vannet. Sande ligger i Holmestrand kommune, ikke lagt unna Drammen. Er du ikke kjent her, så kan du lese mer om Sande her.

Buss og tog

Det er 41 bussavganger i døgnet fra Nordre Jarlsberg Brygge, gunstig for deg som trenger buss til enten Drammen eller Sande togstasjon. Med toget tar det 13 minutter til Drammen, 27 minutter til Asker, 39 minutter til Lysaker og 50 minutter til Oslo S. Skal du helt til Oslo Lufthavn Gardermoen tar det en time og 25 minutter.

Kjører du bil tar det rundt et kvarter- tyve minutter til Drammen, 25 minutter til Asker og cirka 45 minutter til Oslo.

 

 

Båtplasser

Vi kan ikke bygge ved sjøen uten å tenke på båtlivet, som det er mye av i Sande. Derfor har vi planer om å etablere tilsammen 1300 båtplasser. Alle som kjøper bolig på Nordre Jarlsberg Brygge får tilbud om å kjøpe båtplass. Du kan altså ha båten «rett utenfor stuevinduet ditt», om du vil.

Båthavna kan du lese mer om her.

 

Et område som lever

Bak byggene på bryggen ligger et annet koselig boligområde. Nemlig Hagebyen som er etablert av Trysilhus, men likefullt en del av Nordre Jarlsberg Brygge. Her er det boliger med en eller to etasjer i rekker, med lekeplasser og gode uteområder å oppholde seg i.

Hvite rekkehus

I området nedenfor bryggen, på odden som stikker ut, kommer Solodden. Her planlegger vi å bygge 52 vertikalt delte tomannsboliger. Disse kan benyttes som ferieleiligheter eller som fast bopel. Disse skal utformes etter beste sørlandsidyll, med hvite stakittgjerder og små hageflekker, og nærhet til sjøen selvfølgelig.

Mellom Solodden og Bryggeparken er det planlagt små tre etasjes «Town-houses». Dette området kaller vi foreløpig for Elvebyen sør og nord. Dette er kun på planleggingsstadiet foreløpig.

I forlengelsen av Bryggeparken og på området hvor dagens trafostasjon ligger, planlegges «Midtbyen». Smarte og praktiske leiligheter beliggende sydvestvendt, med balkonger som har utsikt mot fjellene i vest og sjøen samtidig.

Er du nysgjerrig på boligene her på Nordre Jarlsberg Brygge, eller vil komme og se i vårt visningssenter? Da kan du kontakte våre flinke meglere. Kontaktinformasjon finner du her.

 

Slik vil det se ut på Nordre Jarlsberg Brygge: 

Skisse over Nordre Jarlsberg Brygge