Solodden

Solodden blir et helt unikt område, en blanding av tradisjonell haveby og sjarmerende sørlandsidyll. På landtungen som strekker seg ut i sjøen innerst i Sandebukta skal vi bygge koselige småhus med sjøutsikt, frodige hager, parkområder og strandpromenade.

Sørlandsidyll bare en time fra Oslo:

Solodden er et nytt byggeprosjekt på Nordre Jarlsberg Brygge.

Solodden blir et helt unikt område, en blanding av tradisjonell haveby og sjarmerende sørlandsidyll. På landtungen som strekker seg ut i sjøen innerst i Sandebukta skal vi bygge koselige småhus med sjøutsikt, frodige hager, parkområder og strandpromenade. Her skal vi skape en genuin opplevelse av ekte sørlandsidyll bare en times kjøring fra Oslo. Fra egen småbåthavn har du hele skjærgården foran deg med fiskeplasser, badeplasser og naturopplevelser. Snakk om feriefølelse hele året.

Samtlige hus blir på to plan og bygges som fullverdige helårsboliger. Sande kommune har imidlertid ikke boplikt, så du velger selv om du vil flytte hit eller bare benytte boligen deler av året.

Registrer din interesse for de nye småhusene på Nordre Jarlsberg Brygge nå, og vi holder deg oppdatert på nyheter og fremdrifter – og selvfølgelig invitasjon til salgsstart når den nærmer seg.