Når passer det å komme på visning?

Visningssenteret på Nordre Jarlsberg Brygge holder åpent mandag til fredag, klokken 08– 16. Her kan du se modellen av hele prosjektet, både det som er bygget og det som kommer i fremtiden. Vi tar deg også med inn i vår visningsleilighet, slik at du kan oppleve boligdrømmen på kroppen.

Stadig flere finner lykken i å bo ved vannet her på Nordre Jarlsberg Brygge. Ikke så rart, for prisene er lavere, lufta er renere og skjærgården begynner rett utenfor stuevinduene.

Drømmer du om å flytte så snart som mulig, kan vi tilby noen få innflytningsklare leiligheter. Kan du vente litt, har vi flere leiligheter klare for innflytting tidlig i 2020.

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

I våre regelmessige nyhetsbrev holder vi deg oppdatert om alt som skjer på brygga, og du blir blant de første som får de siste nyhetene.

*Eposten din vil kun bli brukt til nyhetsbrev via e-post. E-postadressen som benyttes er den du har oppgitt. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og vil slettes når abonnementet sies opp. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding på at den ikke er aktiv.