Bryggeparken-Sande-njb

Bryggeparken i salg nå!

Nå er Lanterna i salg!

 

Lanterna er det fjerde bygget i Bryggeparken, på Nordre Jarlsberg Brygge i Sande. I dette bygget etableres det 13 nye leiligheter.

I Bryggeparken bor du nærmere vannet enn noen andre og det er nå fire boligbygg lagt ut for salg. 77 leiligheter er fordelt på Lanterna, Fyret, Varden og Bøya. Dette er siste sjanse for frontplass mot sjøen.

 

Her blir det en god blanding av to-, tre- og fireroms leiligheter, hvor samtlige får fantastisk utsikt til Sandebukta. Prisene varierer fra den billigste på 2  949 500 kroner til den dyreste som koster 13 739 500 kroner. Størrelsene varierer også, den aller minste leiligheten er på 45, 3 kvadratmeter bruksareal, mens den største er på hele 153,9 kvadratmeter bruksareal.

Totalt vil det bli bygget seks bygg med 105 leiligheter i området Bryggeparken.

Meld din interesse for Bryggeparken her, så holder vi deg oppdatert med nyhetsbrev.
    Jeg godtar at min e-post blir lagret i forbindelse med utsending av nyhetsbrev. E-posten blir slettet om jeg avslutter mitt abonnement.

Dette er det siste byggetrinnet med frontleiligheter mot sjøen. Leilighetene får gode uteplasser, balkonger, markterrasser eller takterrasser. Det blir kjellerparkering med heis til leilighetsplan.

 

Har du spørsmål?

 Våre meglere er Kent Salte, Ole Kristian Skretteberg eller Christel Hetty. De har svaret på alt du måtte lure på om Bryggeparken og Nordre Jarlsberg Brygge. E-post og telefon til meglerne finner du her. Du kan også lese om hvordan hele området på Nordre Jarlsberg Brygge vil bli her.