Skip to main content

Sentrale Sande

Sande i Holmestrand kommune kjennetegnes av store skogsområder og bølgende kulturlandskap langs en langstrakt kystlinje og vakker skjærgård. Det er kort avstand til Drammen og til Oslo, og bare 50 minutter til Torp Sandefjord lufthavn, noe som har gjort Sande til en populært pendlersted. Hvis du jobber i Oslo, får du rundt tre kvarter til jobben. Etter jobben har du to minutter til båten eller badestranden. Til Drammen er reiseveien bare et drøyt kvarter, og til Horten 20 minutter. Er du opptatt av naturen, sjøen og skjærgården, kan du knapt bo mer sentralt enn her.

Med tog:
Det er 22 togavganger i døgnet i hver retning fra Sande. Fra Nordre Jarlsberg Brygge tar det fem minutter med buss eller bil til stasjonen som både har bil- og sykkelparkering.
13 min til Drammen
27 min til Asker
39 min til Lysaker
47 min til Nationaltheatret
50 min til Oslo S
1t 25 min til Oslo lufthavn Gardermoen

Med bil eller buss:
15 min til Drammen
25 min til Asker
45 min til Oslo
I tillegg er det 41 bussavganger i døgnet fra holdeplassen ved Nordre Jarlsberg Brygge.

Aldri kjedelig, verken sommer eller vinter

Når du flytter til Nordre Jarlsberg Brygge får du tilgang til et rikt og variert fritidstilbud gjennom natur, lag og foreninger. Sande har flust av gode turstier, både i øst og i vest, og mange turmål og topper som byr på flott utsikt. Kyststien i Sande går gjennom boligområdet, langs sjø og fjære og gjennom skog, med fine og lune sitteplasser underveis. Badestranda og badeparken byr på 95 m sandstrand, flytebrygge og stupetårn. Området har flere flotte badeplasser, også på øyene ute i Sandebukta. Sportsfiskere trives like godt i de nærliggende skogsvannene som på bryggekanten eller i skjærgården. Sande Golfbane med ni hull og egen driving range ligger bare fem minutter unna. Tennisbanene ligger ti minutters gange unna og i Svelvik er det innendørs tennishall. Det mange ikke vet er at Sande er et av de mest snøsikre områdene på Østlandet – skisesongen begynner ofte i november og varer helt til mai! Skiløypene i Vest- og Østskauen byr på milevis av oppkjørte løyper bare ti minutter med bil hjemmefra.

Skjærgårdsparadiset
Vestfoldskjærgården er blant de flotteste i landet, og Sande har faktisk fylkets lengste kyststripe. Med en rask motorbåt er både Tønsberg, Tjøme og Hankø bare en drøy time unna. Men du behøver bare noen minutter i båten før de første idylliske øyene og ankerplassene dukker opp ytterst i Sandebukta.

Det er først her ute i Oslofjorden den ordentlige skjærgården begynner. Her kan du finne din egen badestrand og dine egne fiskeplasser og høste av havet hele året. Sandebukta og skjærgården utenfor byr på fisk og skalldyr som ikke står tilbake for noe.

Skoler, butikker etc
Sande har egen ungdomsskole og Sande VGS som ligger i Skafjellåsen er kjent for sitt gode miljø. Like i nærheten av skolen ligger Sandehallen med både kunstgressbane og lysløype.

Skoleveien til Sande skole (1.-7. kl.) er bare et drøyt kvarter til fots, og det er fem minutters kjøretur til ungdomsskolen og det samme til Sande VGS som er kjent for sitt gode miljø. Like i nærheten av skolen ligger Sandehallen med både kunstgressbane og lysløype. Nordre Jarlsberg Brygge barnehage når du med en fire minutters trilletur, og dette er bare et av flere tilbud for de aller minste.

Det tar bare fem minutter å gå til KIWI-butikken med alt du trenger, og Meny Lersbryggen ligger bare drøye kilometeren unna. Ellers finner du apotek, treningssenter og mange flere tilbud i Sande Sentrum, åtte minutter unna i bil.

Meld din interesse her

Kontakt megler

Kent Salte
907 81 789
Send e-post

Christel Hetty
982 81 056
Send e-post

Ole Kristian Skretteberg
976 21 203
Send e-post

Åpningstider visningssenter:

Vi holder åpent hver torsdag kl. 11-17 – eller etter avtale.
Adresse: Wilhelm Stibolts vei 20 – klikk her for veibeskrivelse