Skip to main content

Nordre Jarlsberg Brygge får egen badstue

I en lengre periode har vi i Schage ønsket å få på plass en badstue på brygga, og nå har vi funnet en god drifter i Mia Lundgreen. Badstuen skal etter planen stå klar til bruk allerede i oktober.

Mia Lundgreen har tatt initiativ til å åpne Sandes første badstue på Nordre Jarlsberg Brygge. Denne nye møteplassen gir lokalbefolkningen og tilreisende muligheten til å nyte fordelene ved badstue og isbading.

Vi tror at badstuen kan bli et sosialt samlingspunkt, hvor folk kan koble av og nyte den avslappende atmosfæren. Badstue og isbading har også dokumenterte helsefordeler som økt blodsirkulasjon, stressreduksjon og styrking av immunforsvaret.

Mia er også instruktør i isbading, vil også kunne tilby kurs i badstueritualer og isbading.

Ønsker du å ta i bruk tilbudet om badstuen, vil det være et medlemskap hvor du kan bruke badstuen så mye du ønsker, eller så vil det være mulighet til å betale en sum hver gang man ønsker å bruke den.
Badstuen har fått egen Facebook- og Instagram side; Nordre Jarlsberg Badstue. Gå gjerne inn og følg med på informasjon og tilbud her.

Vi håper at badstuen vil fremme samhold og trivsel blant beboere og Mia ser frem til å ønske alle velkommen til dette spennende tilbudet.